Formand

Constructel Denmark ApS, der også ejer entreprenør virksomheden Toft Hansen ApS, søger en formand som kan være med til at sikre og udvikle driften på et af vores store projekter på Sjælland. Som formand bliver din opgave at bidrage til et professionelt tværgående samarbejde mellem vores kunder, leverandører og udearbejdende teams, herunder sikre at relaterede projekter og opgaver lever op til de opstillede mål.

Du skal arbejde med et område, som har stor betydning for, at vore projekter drives og vedligeholdes bedst muligt både i dag og i fremtiden. Du skal have lyst og kompetencer til at sikre den rette implementering af div projektplaner og samtidig kunne lide at arbejde i et meget tværfagligt miljø i spændet mellem drift, projektstyring og kontraktopfølgning.

Dine opgaver består primært af:

  • Supervisere og koordinere team- og teamets opgaver i marken
  • Varetage kommunikation og møder med kommunen, grundejere og bygherrer
  • Dialog med vores kunder og leverandører vedrørende diverse tilstødende opgaver
  • Udføre ”as build” tegninger og målinger
  • Håndtere aftalesedler m.m.
  • Håndtere og besvare klager

Som kollega er du kendt for at være positiv, proaktiv og  en vellidt ”go to person”, med en stærk evne til at strukturere, koordinere og uddelegere. Du trives med at lære nye opgaver og sætter pris på en hverdag, hvor ikke alle dage er ens, og hvor der kan forekomme ”her og nu” akutte opgaver der skal løses først. Derudover taler og skriver du engelsk på brugerniveau, og er rutineret bruger af Word og Excel.

Stillingen ønskes besat snarest, men vi venter gerne på det rette match. Relevant uddannelsesbaggrund kan være indenfor Elektroteknik / Telekommunikation eller anlægsarbejde.

Constructel Denmark ApS er en international virksomhed. Etableret på det danske marked siden 2014 og ejet af Visabeira Global, Portugal. Vi opererer inden for telekommunikations- og energisektoren med omfattende knowhow inden for design, implementering og konstruktion af net-infrastrukturer.